Inloggen
Kies uw taal

INFORMATIEDOCUMENT OVER HET VERZEKERINGSBEDRIJF

Dit document heeft als doel de informatie te verstrekken inzake artikel 18 van de Richtlijn 2016/97.

PSA Insurance Limited is een naamloze vennootschap naar Malteses recht, met als gereistreerd adres: MIB HOUSE, 53 Abate Rigord Street, Ta' Xbiex, MALTA. Registratienummer C44567. PSA Insurance Limited is bevoegd om zaken te doen in de zin van de Insurance Business Act., en bevoegd om verzekeringsactiviteiten uit te oefenen in Nederland onder de vrijheid van dienstverlening door de Malta Financial Services Authority (MFSA, Notabile Road, BKR 3000, Attard, Malta).

PSA Insurance Limited geeft geen advies over het verkochte verzekeringsproduct.

Voor klachten met betrekking tot onze diensten, kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier in de klachtenrubriek van de website: www.psa-insurancesolutions.be/Klacht

We verbinden ons hiertoe u een ontvangstbevestiging te sturen binnen tien (10) werkdagen, en uw klacht te behandelen binnen vijftien (15) dagen na ontvangst van alle voor de behandeling noodzakelijke documenten.

 Indien u niet tevreden bent met het door ons gegeven antwoord op uw klacht, kunt u:

© PSA Insurance Solutions
PSA Insurance Limited, Reg; C44567 is een naamloze vennootschap naar Maltese wetgeving, met als geregistreerd adres: MIB House, 53 Abate Rigord Street, Ta' Xbiex, XBX1122 Malta. Het bedrijf is geautoriseerd om zaken te doen in de zin van de Insurance Business Act, en geautoriseerd om verzekeringsactiviteiten uit te voeren onder de vrijheid van dienstverlening, door de Malta Financial Services Authority (MFSA), Notabile Road, Attard BKR 3000, Malta.
back